Propojení dětského tábora a sportovního soustředění bylo super!

 

V Atletice Holešov máme rádi novinky a nové výzvy! Příkladem toho byla pobytová akce, která proběhla v termínu 7. - 13.8.2016 v Buchlovicích, v rekreačním středisku Dopravák, uprostřed Chřibských lesů.
Šlo o společný termín jak pro dětský sportovní tábor, SPORTCAMP, tak letní sportovní soustředění žákovských a starších svěřenců Atletiky Holešov.

 

 

Program se nesl v duchu sportovního, olympijsky zaměřeného (v dobu konání aktuálně probíhala olympiáda v brazilském Riu), programu pro táborníky a dvoufázově vedeného tréninku pro ty starší. Co však bylo úplně nejpodstatnější, vše se neslo v přirozeném duchu SPOLUPRÁCE a POMOCI sobě navzájem!

 

 

V mimosportovních chvílích jsme v chřibských lesích pozorovali místní přírodu, poměřovali se ve vědomostních aktivitách. Nesměl chybět tradiční táborák a jelikož se celý týden nesl v olympijském duchu, závěrečnou tečku za naším týdenním pobytem učinil velkolepý karneval ve vlastnoručně vyrobených kostýmech.

 

 

Všechno dobré jednou skončí a ne jinak tomu bylo v našem případě. Co však nekončí, to jsou vazby, které během týdne vznikly, případně se upevnily - kamarádství, společně strávené chvíle s úsměvem na tváři, ale rovněž zdolání připravených i neplánovaně vzniklých překážek. To je to, co se nezapomíná!
A za to vše, jak skutečně bezproblémově týden v Chřibech proběhl, všem patří velké díky!
Jakub Hřib

 

Fotogalerie

 

V průběhu týdne byl pořízen bohatý balík videí, především z večerních programů - originální hra "Běduj a plač" a z ní pořízené nezapomenutelné okamžiky, brazilský karneval atd. Věřte, máte se na co těšit! Sestřih zveřejníme v nejbližším období.

 

 

První video ochutnávky:

Týmový úkol: "Sborově zazpívejte kousek alespoň 4 písní od Karla Gotta."
Týmový úkol: "Ze svých těl znázorněte kukuřičné pole."