Děti z Holešova a okolí si v Beskydech užily sportovní tábor.

 

V termínu 2. až 8. července 2016 uspořádala Atletika Holešov v pořadí již 3. SPORTCAMP - sportovní pobytový tábor pro děti a mládež. Zázemí nám opět poskytlo Rekreační středisko Zákopčí v Beskydech.

 

 

Celkem 25 účastníků od 7 do 15 let si v průběhu táborového týdne vyzkoušelo bohatou směsici pohybových aktivit, pobytu v přírodě a poznávání jejího bohatství, turistiky, kreativních činností, pěveckých chvil a mnoho dalšího.

 

 

Všichni si společně užili hromadu zábavy, legrace a příjemných okamžiků, které se jen tak nezapomínají. Všechno bez problémů zvládli i táboroví nováčci, kterým byli značnou oporou a příkladem jejich starší kamarádi.

 

 

Program se nesl v duchu brazilské olympiády a všeho s ní souvisejícího - nešlo tedy jen o měření sportovních výkonů, děti měly možnost si vyzkoušet např. brazilské tance a zúčastnit se "pravého brazilského" karnevalu, pochopitelně ve vlastnoručně vyrobených kostýmech :-)

 

 

Za úžasnou atmosféru v průběhu celého tábora a spoustu nezapomenutelných zážitků děkuji všem účastníkům - dětem a samozřejmě vedoucím, kteří jej připravili a zorganizovali.

 

 

SPORTCAMP 2016 v Beskydech proběhl bez výraznějších komplikací. Nyní jsme už všichni v pořádku a ve zdraví doma.

 

Jakub Hřib, bos(s) tábora :-)

 

    KOMPLETNÍ TÁBOROVÁ FOTOGALERIE ZDE