SPORTCAMP 2015 měl jedinou chybu. Skončil...

 

V termínu 26.7. - 1.8.2015 proběhl pod pořadatelskou hlavičkou Atletiky Holešov 2. ročník pobytového tábora pro děti a mládež. Jeho příznačný název SPORTCAMP 2015, myslím, víc než dobře vystihuje, co bylo pro všechny táborníky připravené a hlavně, co proběhlo.

 

 

Po loňské výborné zkušenosti se zázemím v rekreačním středisku Zákopčí v Hutisku-Solanec (Beskydy) jsme se rozhodli SPORTCAMP 2015 uskutečnit na stejném místě a v žádném případě jsme neprohloupili.

 

Naopak!

 

Hezké ubytování, výborná kuchyně, stále usměvavá tvář pana provozovatele areálu, všude kolem nádherná a klidná příroda. To jsou parametry, kterými se zdejší lokalita může právem pyšnit, kterým jsme opět neodolali a rozhodně jsme dobře udělali!

 

Táborový týden byl plný nejen pohybu, sportu, her, dobrodružství, a zážitků, ale především okamžiků, které dětem i dospělým dlouho, ne-li navždy, zůstanou vryty v paměti.

 

 

Po již dvojnásobné skvělé zkušenosti, po níž můžeme tuto lokalitou jen a jen doporučit, zde máme i na léto 2016 zarezervovaný termín (začátek července). Už teď se tak máme na co těšit - na SPORTCAMP 2016! :-)

 

za tým táborníků všech věkových kategorií

Jakub Hřib

 

Kompletní fotodokumentace: https://atletikaholesov.rajce.idnes.cz/SPORTCAMP_2015_26.7._-_1.8.2015/