Petr Greguš úspěšně reprezentoval na mistrovství republiky!

01.03.2020 12:12
O víkendu 29. února a 1. března vyvrcholila v Praze halová atletická sezona mistrovstvím republiky staršího žactva. Náročným sítem výběru omezeného počtu startujících na této vrcholné akci se dokázal probít i nadějný holešovský atlet Petr Greguš. 
 
 
 
 
Po loňské účasti na Letní olympiádě dětí a mládeže, ještě v kategorii mladších žáků, Peťa jasně ukázal, že ani mezi staršími žáky nebude "hrát druhé housle" a ve stále narůstajícím počtu mladých atletů napříč republikou, a v období doslova raketového nárůstu výkonnosti mladých sportovců v královně sportů, byl na Halové mistrovství republiky vybrán. 
 
 
 
 
Na 60 metrech překážek si časem 9,14 sekundy velmi výrazně vylepšil osobní rekord a tento výkon mu stačil na celkové 16. místo. V kategorii starších žáků bude Peťa závodit ještě v příští sezoně, a proto jako 4. nejrychlejší překážkář mezi závodníky narozenými v roce 2006 je velkým příslibem. 
 
Za přístup k tréninku a předvedené výkony v průběhu celé halové sezony patří Peťovi velké poděkování a gratulace a jsem si naprosto jistý, že tímto úspěchem na sebe zatím jen nenápadně upozornil, a můžeme se v jeho podání těšit na další hezké výkony a výsledky!
Jakub Hřib, trenér