Holešovští atleti v zimě rozhodně nespí!

24.01.2017 22:19

 

Sotva za sebou pomyslná vrátka zavřel atletický rok 2016, pomalu a jistě se otevírá rok nový - 2017.
 
V plném proudu probíhá zimní příprava tréninkové skupiny staršího žactva a svěřenců dorosteneckých a juniorských kategorií. Všechny trénující čekají v nejbližším období halové starty, které jsou jednak dobrou příležitostí si během dlouhého zimního období zazávodit a získat tak další impuls do náročného tréninku, jednak jsou ukazatelem, zda se dlouhodobá příprava, trvající od listopadu, ubírá žádaným směrem - tedy nárůstem vybraných kondičních parametrů.

 

Z loňské sezony "vyběhly" ještě nezveřejněné foto a video dluhy z roku 2016, kterými je třeba se postupně "prokousat" tak, aby se jimi všichni přímí účastníci, i další příznivci naší činnosti, mohli pokochat.

 

Zde je několik z těchto prozatímních dluhů:
Víceboje atletických přípravek - Otrokovice (5.10.2016) - FOTO
Mistrovství Moravy a Slezska ve vícebojích - Třinec (8. - 9.10.2016) - FOTO
Mistrovství ČR v přespolním běhu - Praha (19.11.2016) - FOTO

Zde získal Pavel Mynařík mezi staršími žáky, v konkurenci více než stovky účastníků, slušné 24. místo, což představovalo mezi závodníky narozenými v roce 2002 vynikající 8. nejlepší výkon! Pavel tím tak, i na pro něj dlouhé trati 3 kilometrů, navíc v náročném terénu, dokázal své běžecké kvality, které prezentoval během celé sezony, což jej ale zároveň zavazuje k jejich potvrzení v nadcházející sezoně, kdy získá výhodu staršího ročníku v kategorii...

Mikulášská hala Otrokovice (6.12.2016) - FOTO

 

 

VIDEOPERLIČKA NA ZÁVĚR :-)

aneb "Jak se hoši z Holešova býti skokany o tyči učili..." :-) - VIDEO